Bandybloggen

Bandybloggen

Det här är en blogg som fokuserar helt på bandy. Det skrivs både om större nyheter och fakta som rör bandyn på det globala planet, vare sig det är till exempel små nationers framfart i VM eller bandyns förhoppningar om att bli en del av OS-programmet. Dock skrivs det även om mindre nyheter på mer lokalt plan som till exempel Frillesås entré i bandyns Elitserie, vilket är en angelägenhet för hela Halland.

Du kan hitta artiklar och bloggposter om bandyns historia och om bandy generellt. Du kan även hitta artiklar som fokuserar på det senaste inför årets start av bandyns Elitserie. En artikel handlar till exempel om de båda nykomlingarna, Falu BS och Frillesås BK, som förra året tog klivet upp i bandyns finrum.

Det skrivs även historik om SM-finalen i bandy som har blivit en riktig klassiker efter flera år på Studenternas IP i Uppsala. Dit har förövrigt finalen återvänt efter ett antal år i Solna och Stockholm. Tidigare spelades finalen nästan alltid i Stockholm, med några enstaka undantag då den flyttades till diverse andra spelplatser. Vill du läsa mer om detta finns en artikel för dig på den här sidan. Så kika runt bland artiklarna här så hittar du säkert något du finner intressant.